top of page

DE POETES CANÇONETES

 
 

ESTRENEM NOU ESPECTACLE! I ho hem fet perquè des de l’estrena no hem parat mai de fer representacions. I el nombre d’escoles que canten aquestes cançons no ha parat de créixer. I també per la gran acollida que va tenir “Per nenes i nens, aplaudiments” durant el confinament. I perquè hem arribat a 375.000 visites només a YouTube!!! 

 

Es renova amb la incorporació d’un personatge nou, la magnífica actriu i cantant Alba Grau que ara guia tot l’espectacle. Un muntatge nou, amb una nova escenografia, vestuari i sota la direcció escènica d’Héctor de la Salud amb nous gags i més humor i ritme que mai.

 

Els músics, la Mireia (la cantant), la Laia (la científica que ho sap tot) i el Toni (el músic mut i despistat), ara amb l’Alba (cridanera i eixerida) converteixen la desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, les muntanyes i dreceres, el Neko i la Nala (gos i gat que no saben compartir) i bombolles, moltes bombolles en un espectacle més participatiu i divertit que mai. Noms com Lola Casas, Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall... us sonaran per sempre.

VESC_Logo.png
PHOTO-2021-08-17-20-31-14.jpg
bottom of page